Loading...
Logo Gran Mogol

RECURSOS PER ELS ACTES D’EMPRESA

El bagatge i l’experiència del Mogol ens aporta tota una serie de recursos, idees i solucions per a tota una amalgama d’esdeveniments i actes singulars. Des d’accions mes senzilles i convencionals fins a extravagàncies i performances sorprenents. Podem intervenir artísticament a qualsevol tipus d’acte com per exemple:
FAMILY DAY, CONVENCIONS, FIRES, CONGRESSOS, JORNADES DE PORTES OBERTES. VIATGES D’INCENTIUS, PRESENTACIONS DE PRODUCTE, MOSTRES, REUNIONS INTERNES, FESTES DE NADAL, CAMPANYES STREET MARKETING, SHOW ROOM i allà on us ho imagineu.

TALLER DE PINTURA

DESCRIPCIÓ:

Qualsevol funció que realitzem a la vida ha de ser entesa dintre d’una xarxa, en la que depenem de nosaltres mateixos, però també dels moviments d’aquells que formen part de la nostra xarxa. Treballar en equip no és un esclavatge, és la garantia de portar a terme uns objectius. Entendre aquest principi és necessari per formar part d’un projecte; cadascú de nosaltres és una peça fonamental de la que depén el bon funcionament de la màquina. Els colors tenen la capacitat de calmar, inspirar, excitar, equilibrar o alterar les nostres percepcions, i això els ha portat a considerar-los com a terapèutics en si mateixos.

Cada color emet unes vibracions característiques que produeixen efectes diferents. A traves de la pintura donem sortida a emocions, sentiments que estan amagats i que el dia a dia de la nostra vida no ens permet mostrar, no hi ha temps, estem molt ocupats en la supervivència, i la “vivència” es deixa per més tard, es va postposant fins que queda arraconada a l’oblit.
La competitivitat afegeix estres, hem de ser els primers, però PODEM VIURE EN LA COMPETICIÓ ENTENENT EL TREBALL COM UN JOC.

La pintura esdevé, doncs, mètode d’expressió i també d’interacció amb els altres membres de l’equip.


OBJECTIUS:

Desenvolupar la capacitat de treball en equip, la comunicació, el repartiment de rols, saber delegar. Explorar el món de l’abstracte, expressió d’emocions i sentiments a traves de l’abstracció.

METODOLOGIA

Activitat indoor. El grup es divideix en equips que treballaran conjuntament per assolir un objectiu. cada equip s’encarregarà de pintar una part del nostre dibuix final, quan ajuntem tots els dibuixos, que en principi individualment seràn un tant abstractes, veurem el resultat final. Després de l’activitat es posen en comú experiències i conclusions.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS