Loading...
Logo Gran Mogol

Trencar l'Olla
(L’ESCAMOT CUCANYA)


L’espectacle infantil de la Trencada de l’Olla és una experiència plena de diversió i emoció que combina la tradició del trencar l’olla amb el clàssic joc de cucanya.

La primera part de l’espectacle es la presentació de l’Escamot Cucanya responsables de recuperar i fer jugar als petits i també als grans als jocs de carrer de tota la vida. Cançons, balls, escalfaments i una colecció de jocs ben divertits seràn el preludi del Joc Estrella , la Trencada de l’Olla.

L’Olla, de dimensions impressionants amb un diàmetre de 2 metres, es converteix en el centre d’atenció. Construïda amb un material resistent i dissenyada amb un mecanisme especial, garanteix que la diversió estigui assegurada sense deixar rastre al terra quan finalment es trenqui.

Però l’espectacle va més enllà de simplement trencar l’Olla. Els nostres animadors experts s’asseguren que tothom participi i s’ho passi genial. La Trencada de l’Olla és una activitat ideal per a jocs en grup i garanteix moments inoblidables en qualsevol esdeveniment infantil. A més de l’emoció de trencar l’Olla, els nens i nenes aprenen sobre treball en equip, coordinació i diversió compartida.

És una experiència que uneix nens, pares i mares en una celebració plena de riures i alegria.
Qui s’anima? A la dreta, a l’esquerra, recta...un, dos, tres... patapam!.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS