Loading...
Logo Gran Mogol

RECURSOS PER ELS ACTES D’EMPRESA

El bagatge i l’experiència del Mogol ens aporta tota una serie de recursos, idees i solucions per a tota una amalgama d’esdeveniments i actes singulars. Des d’accions mes senzilles i convencionals fins a extravagàncies i performances sorprenents. Podem intervenir artísticament a qualsevol tipus d’acte com per exemple:
FAMILY DAY, CONVENCIONS, FIRES, CONGRESSOS, JORNADES DE PORTES OBERTES. VIATGES D’INCENTIUS, PRESENTACIONS DE PRODUCTE, MOSTRES, REUNIONS INTERNES, FESTES DE NADAL, CAMPANYES STREET MARKETING, SHOW ROOM i allà on us ho imagineu.

PAELLA & SONGS

ACTIVITAT-CONCURS DE PAELLES VALENCIANES

Activitat on cada grup es cuina la seva paella seguint les indicacions del nostre Xef. Aquesta activitat va dirigida a grups d’empresa, d’amics o familiars on aprendran i milloraran la tècnica per cuinar una paella en grup.
El nostre Xef condueix l’activitat dirigint-la i marcant la pauta per que tot funcioni a la perfecció i s’assoleixin els objectius fixats. Amb el Show Cooking de Paella & Songs no només ens ho passarem bé, si no que aprendrem a fer una paella autèntica valenciana i li donarem molta importància al treball en equip, a escoltar, delegar, liderar, col·laborar , ser solidari i descobrir les nostres potencialitats.

Mentre l’activitat funciona es van succeint tota una sèrie de peces musicals cantades per el nostre Xef i diferents gags participatius que fomenten la interacció dels grups.

Per acabar l’activitat, i abans de menjar-nos la paella, realitzarem el repartiment de premis valorant als diferents grups per les proves que han anat passant durant la confecció de la paella.
Com a complement de l’activitat i un cop hem acabat de dinar us oferim la possibilitat de tancar la vetllada amb diferents actuacions molt apropiades per la ocasió que es poden triar en funció del tipus d’acte i del perfil dels convidats.
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS