Loading...
Logo Gran Mogol


Aquest format de teatre d’animació es l’inici de la Companyia, de fet mantenim el nom de Barbacana per que faci de paraigües de totes les accions que s’han anat creant. Aquestes accions han agafat forma i contingut malgrat es segueixen adaptant a les necessitats de l’organitzador i de l’esdeveniment en particular.

Algunes d’aquestes accions estan pensades per fer-les amb 2 actors, d’altres poden ser de 3 actors i algunes poden tenir una quantitat d’actors més elevada si les característiques de l’esdeveniment ho demanen.

GUÀRDIES DE SEGURETAT

PERSONATGES:
Carlos Antonio Heredia: Ex-professor d'arts marcials i mentalista aficionat.
Jose Manuel Arteaga: Combina la feina de guàrdia de seguretat amb la de conserge d'una escola pública.
Andreu Lotina: Encarregat de la central i de donar instruccions als guàrdies.

Animació dirigida a trencar el gel i crear el primer vincle còmic i divertit amb els assistents. Es tracta de muntar a l'entrada de la sala una garita de seguretat al més pur estil de les que es troben als aeroports. La característica que defineix als nostres guàrdies de seguretat es que han tingut un petit problema amb els sistemes de detecció de metalls col·locats en les parets de la garita i és per això que han de dur uns detectors de metalls manuals com els que es fan servir a la platja per trobar joies i diners.
La utilització d'aquests estris provocarà situacions compromeses i divertides que faran que els assistents comencin a entrar dins el joc teatral que els proposem. La intenció dels actors en aquesta acció és la de mantenir el personatge de tal manera que es pugui arribar a fer creure que son guàrdies de seguretat autèntics. Per aconseguir més realisme faran servir walkie- talkies connectats amb la seva central de seguretat.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

Produccions d'espectacles.

Phone: +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com