Loading...
Logo Gran Mogol

CUNYADES BARRACHINA

SINOPSI

Les "Cunyades Barrachina" son unes senyores estupendes d'edat molt difícil de definir i molt mudades que es dediquen a passejar-se per tots els "vernissatges" i inauguracions on saben que hi ha alguna cosa per picar i gent important. Les "Cunyades Barrachina" són el màxim exponent de la "grasia i el salero", mescla entre el Mediterrani i el Guadalquivir, amb detalls sociolingüístics d'una població de Teruel anomenada La Puebla de Híjar.
Son les típiques "tietes marujes" escandaloses que sempre tenen alguna a dir (sempre estan molt ben informades sobre el tema que es tracta a l’acte), reconeixen a famosos entre els convidats, a veïnes, i fins i tot intenten lligar amb els “xicots benplantats" que troben. Les "Cunyades Barrachina" son dones solteres que saben gaudir de la vida, amb molt bon humor i amb ganes de fer passar una bona estona als qui les envolten.
La seva aparició en aperitius , inauguracions i coffe breaks crea un ambient distés , divertit i ple de situacions còmiques que es provocaran quan les "Cunyades Barrachina" es relacionin amb els convidats.


PERSONATGES

Dolors Barrachina: Gran seguidora de la sèrie televisiva “ Las Chicas de oro”, hom diria que es tracta d'uuna de les actrius que la interpretava. És la líder del grup, decideix on han d'anar i gaudeix enormement quan apareix una càmara de fotos, de vídeo o de televisió.
Maria Barrachina: La germana gran de la Dolors és tot un cas. Una mica sorda, no veu massa bé i ensopega amb tothom. De fet la Maria no sortiria de casa si no fos perquè la Dolors se l'estima molt i li fa pena deixar-la sola. És capaç de posar-se a ballar en qualsevol situació.
Carmen Montornés: Cunyada de la Maria i la Dolors. Porta molts anys a Catalunya encara que va néixer a Dos hermanas, encara manté cert accent del seu poble barrejat amb el català que li agrada molt parlar, bé el cert és que li agrada parlar encara que sigui en xino. Sempre troba amistats noves i convida als assistents a visitar-les a la seva casa a la muntanya.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS