Loading...
Logo Gran Mogol

PRESENTA

MONSIEUR FLORIAN I LA CIRCUS BAND

Monsieur Florian es un empresari de Circ arruinat, sense carpa ni artistes. Només li queden els músics, la banda, fidel i inseparable, que l’acompanyarà fins al final i també, com no, la Natasha, l’antiga primera estrella del Circ que sempre s’ha fet acompanyar del seu inseparable gosset Trosky. Pero Monsieu Florian no llença la tovallola i aposta per sortir al carrer amb la seva banda i la Natasha.

La idea es trobar nous artistes, nous números de carrer que puguin tornar a la glòria al Monsieu Florian i la seva Banda. De ben segur que el públic no hi dubtarà en fer un cop de mà.

L'espectacle té una formació musical de Rock’n’Roll, una banda de 5 músics: guitarra, baix, trompeta i saxo que van amb micros sense fils i es mouen pel carrer amb total llibertat , el bateria va damunt del carro.
El carro porta l'equip de so, els sistemes sense fils i el generador de corrent. Per tant, som totalment autònoms i independents, només necessitem un itinerari sense barreres arquitectòniques per poder passar.

A la Banda s'hi sumen una actriu i un actor que son els els encarregats d’executar les accions teatrals de carrer.

Finalment, incorporem un manipulador del carro imprescindible per avançar.


 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS