Loading...
Logo Gran Mogol

EL SR. ALAGUAIT

HISTÒRIES D'UN DRAPAIRE

El Senyor Alaguait és un pallasso-drapaire expert en reciclatge i reutilització.

Es mou amb una bicicleta que arrossega un remolc ple d’andròmines que serviran per explicar petites històries quotidianes i d’altres inventades tot utilitzant material de rebuig que el Sr. Alaguait s’ha encarregat de donar-hi una nova vida.

Al Sr. Alaguait l’acompanya l’Eh, ajudant del drapaire i creadora d’il·lusions amb les seves il·lustracions. El Remolc porta un equip de so i micròfons i música que fa que la itinerància tingui l’efecte del Flautista d’Hamelín.

Sinòpsi

Les Històries d’un Drapaire parlen del reaprofitament, del reciclatge i de la reutilització, de donar-li una segona vida a les coses, als objectes. Parla de jugar amb aquests objectes i amb la imaginació, crear situacions i personatges, en definitiva crear nous mons imaginaris.

El Sr. Alaguait busca la complicitat dels més petits, però també dels grans que els acompanyen per tal de fer-los somniar una mica i gaudir, alhora que aprendre, dels moments viscuts.

Teatre, animació, titelles, objectes, música i bon rollo ingredient imprescindibles per a passar una bona estona a l’aire lliure, als espais de carrer dels pobles i ciutats.


 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS