Loading...
Logo Gran Mogol


Aquest format de teatre d’animació es l’inici de la Companyia, de fet mantenim el nom de Barbacana per que faci de paraigües de totes les accions que s’han anat creant. Aquestes accions han agafat forma i contingut malgrat es segueixen adaptant a les necessitats de l’organitzador i de l’esdeveniment en particular.

Algunes d’aquestes accions estan pensades per fer-les amb 2 actors, d’altres poden ser de 3 actors i algunes poden tenir una quantitat d’actors més elevada si les característiques de l’esdeveniment ho demanen.

ELS GUÍES TURÍSTICS
CATALANA DE VISITES GUIADES

PERSONATGES
Ramon Grimau: Expert en turisme i visites guiades. Fundador de la Catalana de Visites Guiades.

Tomàs Galera: Un bon guia, educat en les millors escoles especialitzades. La seva afició a fer rodolins amb qualsevol paraula que escolta li ha reportat diferents premis a festivals tant importants com el Festival d’humor de Riudellots de la Selva i el Festival de Rodolins de Querforadat.

Mercè Caspera: Gran coneixedora de la seva feina, el seu nivell com a guia li ha servit per conduir grups a indrets tant insòlits com la Capadocia, Burkina Faso, el Fòrum i la curva del Morrot de Barcelona.

Esteve Terrades: Darrera incorporació de l’equip de la Catalana de Visites Guiades, personatge molt mogut, intrèpid i aventurer, sorprèn per la seva rapidesa i capacitat d’adaptació al ritme de l’equip.

Una empresa degana en el turisme cultural ens ofereix en exclusiva els seus millors guies, aquells “de tota la vida”. Aquells grans professionals de gran ofici, cor i personalitat ens faran gaudir de les excel·lències del viatge o la visita programada.

De fet, és a partir de les ensenyances del degà del turisme emprenedor, el senyor Ramon Grimau (més conegut com el Ramonet) i el seu llibre publicat per ell mateix “El buen camino del guia o Decalogo de la buena ruta”, que el nostre equip humà es capaç de fer-nos entusiasmar fins i tot amb els detalls més insignificants.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS