Loading...
Logo Gran MogolEl gran quinto

El Joc del Quinto és una experiència emocionant que fa un gir al joc tradicional del bingo per captivar a infants i adults. Imagineu-vos marcar els números en un paper amb colors intensos, amb l’emoció de guanyar una línia o… el QUINTO!

Aquí és on comença la màgia: els premis no són diners, sinó una àmplia gamma de regals que inclouen Lots de Nadal, llonganisses, lots de llibres, joguines… allò que prefereixis! Aquest joc, ideal per a tota la família, promet diversió sense límits en qualsevol època de l’any.

L’espectacle compta amb la presència de dos actors que donaran vida a dos carismàtics personatges, la Pilarin i el Pepin, dos nens de San Ildefonso que van tenir l’oportunitat de cantar la Grossa de Nadal del 1975, els dos personatges no han pogut oblidar aquella experiència i transformen aquest joc en un autèntic espectacle.

Amb la seva improvisació teatral, cada ronda de QUINTO! es converteix en una experiència única. Entre joc i joc, els participants poden esperar sorpreses inesperades que augmenten encara més l’emoció.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS