Loading...
Logo Gran Mogol


Aquest format de teatre d’animació es l’inici de la Companyia, de fet mantenim el nom de Barbacana per que faci de paraigües de totes les accions que s’han anat creant. Aquestes accions han agafat forma i contingut malgrat es segueixen adaptant a les necessitats de l’organitzador i de l’esdeveniment en particular.

Algunes d’aquestes accions estan pensades per fer-les amb 2 actors, d’altres poden ser de 3 actors i algunes poden tenir una quantitat d’actors més elevada si les característiques de l’esdeveniment ho demanen.

ELS BOTONES DE LUXE

PERSONATGES
Esmeraldo Sonsierra: Botones expert en protocol.
Senyor Frasco: Botones expert en teixits.
Manuel Pizarra: Botones expert en música i harmonia.

Rebre a la gent amb elegància, bones maneres, i un toc d’humor està garantit amb el nostre equip de Botones “de luxe”. Aquests mestres del protocol, sota la direcció del Gran Mestre de Cerimònies Josep Peralada, seran els encarregats de donar l’últim toc de distinció als convidats abans d’entrar a la sala.

L’aparició del nostre equip de Botones “de luxe”, tindrà com objectiu fer un repàs de la imatge del públic assistent per que tothom estigui immillorable. Es per això que tenen al seu abast una de les col·leccions d’instruments i estris de neteja més importants del món, com per exemple: raspalls per a tot tipus de teixits, plomalls, lleva-taques miraculosos, petits aspiradors autònoms, cremes abrillantadores per les sabates, finsi tot un petit costurer per arreglar aquell botó que està a punt de caure. Els Botones “de luxe”, també ofereixen al públic el seu servei ultra-ràpid de manicura, floristeria, perfumeria, i perruqueria. Tot preparat per a cobrir les necessitats dels convidats.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS