Loading...
Logo Gran Mogol


Aquest format de teatre d’animació es l’inici de la Companyia, de fet mantenim el nom de Barbacana per que faci de paraigües de totes les accions que s’han anat creant. Aquestes accions han agafat forma i contingut malgrat es segueixen adaptant a les necessitats de l’organitzador i de l’esdeveniment en particular.

Algunes d’aquestes accions estan pensades per fer-les amb 2 actors, d’altres poden ser de 3 actors i algunes poden tenir una quantitat d’actors més elevada si les característiques de l’esdeveniment ho demanen.

UNITAT MÒBIL DE TV

SINOPSI:
Una Unitat Mòbil de Televisió, formada per el reporter/presentador, el càmera, i el tècnic de só i llum, arriben al lloc on s’està celebrant un acte i per tant hi ha un objectiu clar del nostre equip: “capturar la NOTICIA”.
Un cop allà faran tots el preparatius necessaris per tal de dur a terme la seva feina, però, en un període curt de temps, podrem comprovar que aquest equip té una manera de fer les coses un tant especial, diferent, diguem-ho així, a qualsevol altre Unitat Mòbil.

PERSONATGES:
Oriol Grimau: El nostre presentador. Ha treballat a diverses televisions locals i ha fet teatre al casal parroquial. Per fi ha arribat la seva oportunitat i vol aprofitar-la pel que s'ha procurat un "look ultra-fashion" i es comporta com una gran estrella de Hol·lywood. Te problemes de memòria i dicció, es deprimeix amb facilitat i li encanta donar-se banys de multituds.

Cuca de la Vara: La presentadora, companya fidel de l’Oriol, van estudiar junts periodisme, però ella ràpidament es va especialitzar en el mon de l’anècdota, les seves entrevistes estan carregades d’un fort component anecdotari. Si l’entrevistat no té anècdotes no és un bon entrevistat. Li encanta menjar fast-foot i es una gran col·leccionista de revistes del cor de totes les èpoques.

Toni Rack: El camera. Acaba de rebre un curs gratuït de l'INEM i ja es considera un gran professional. Li agrada realitzar preses artístiques i innovadores. Molt susceptible en el que es refereix a la seva feina. Es el delegat sindical de l'equip.

Manu Tensio: Tècnic de só i de llum i del que faci falta, també conductor de la furgoneta. Contractat en l'últim instant a una empresa de treball temporal de dubtosa reputació (el tècnic habitual ha patit un accident domèstic). Te molt bona voluntat però no acaba de familiaritzar-se amb la perxa de só ni amb l'equip que te al seu càrrec. Te certs problemes de coordinació i podríem dir que el seu cervell treballa a una velocitat "lleugerament" inferior a la normal. Molt bona persona.


 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS