Loading...
Logo Gran Mogol

COL·LABORACIONS

T-IMPROVISO - TEATRE D’IMPROVISACIÓ

T-Improviso és un espectacle d'improvisació on la creativitat, la imaginació, la diversió i l'espontaneïtat s'uneixen per oferir una experiència única i inoblidable!

En aquest espectacle, els nostres improvisadors i improvisadores prenen l'escenari sense guió ni preparació prèvia. Tot el que veuran al llarg del xou serà creat al moment, a partir dels suggeriments del públic i la imaginació desbordant dels nostres actors i actrius.

La improvisació és un art que desafia els artistes a confiar en la seva intuïció i habilitats per crear històries, personatges i situacions en temps real. Cada escena és única i no es repetirà mai, cosa que garanteix que cada passi sigui especial i completament diferent de l'anterior.

El nostre elenc està compost per actors versàtils, capaços d'interpretar diferents personatges i gèneres en un obrir i tancar d’ulls. Des de comèdies hilarants fins a drames commovedors, cada presentació ofereix un ventall d'emocions i de moments memorables.

Durant l'espectacle la nostra audiència tindrà l'oportunitat de participar-hi activament. Els nostres artistes demanaran suggeriments per inspirar-se i desenvolupar les escenes. Les seves idees seran el combustible per a la seva creativitat, i podran veure com les paraules i els conceptes es converteixen en històries vives a l'escenari.

A més, poden esperar sorpreses i desafiaments improvisats a cada acte. Els nostres actors podrien enfrontar-se a jocs de paraules ràpids, canviar de rols enmig d'una escena o fins i tot fer escenes completament musicals. No hi ha límits per a la imaginació i la diversió!

En resum, T-Improviso és una experiència teatral emocionant, plena de rialles, sorpreses i moments autèntics. Uniu-vos a nosaltres i sigueu testimonis de com la màgia del teatre es fusiona amb la creativitat del moment en un escenari vibrant i ple d'energia.

Prepareu-vos per riure i deixar-se portar en un viatge teatral únic en el seu tipus!
Gaudeixin del viatge improvisat i que comenci el xou!.

 
 • ELs Aparca-cotxes - Els Botones de luxe - Els cientifics - Els gemans Llobregat - Els Guàrdies de seguretat - Els Guies turistics . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Els Follets del bosc - Els Romans - L'Home blau - La veritable història del cavaller sant Jordi - Les cunyades barrachina . . .
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Les Mamas i bebes - Oktoberfest - Halloween, el retorn al passat - Unitat mòbil de TV - Voguing dance
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Los veninos de Manué - T-improviso - La forzuda, pizza i circ - Gubo jass Band - Cia. La corcoles - De mortiners - Karaoke live show
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Zigurat Band - El senyor Alaguait - Què necessites? - La cuina del futur - Els homes llop de Vallnegra - El gran Quinto - Trencar l’Olla
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Indexifrable - Paella songs - Tallers d’improvisació - Taller de pintura - Taller de percussió - We are the world - Spot publicitari - Spekears - Caricaturistes - Ilustradors
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
 • Cantants a capel·la - Berpo’s Quintet - Animació - Mags - Il·lusionistes - T-improviso - La forzuda - Gumbo jass Band - Cia. La Corcoles - Los vecinos de Manué - De Mortiners
  El Gran Mogol
  Produccions Independents
Produccions EL gran Mogol

truca'ns +34 619 722 377

Email: mogol@elgranmogol.com

XARXES SOCIALS