el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

Equip animació hotel

animacio_hotel2
animacio_hotel3
animacio_hotel1

Paròdia d'un equip d'animació d'Hotel. A partir de la idea de la formació d'un equip d'animació d'hotel es pot desenvolupar tot un programa d'activitats i animacions personalitzades i adaptades als objectius de la Convenció com per exemple la formació d'un equip de vendes més homogeni, afavorir la comunicació i la relació entre els diferents departaments, apendre a treballar en equip, conèixer els mecanismes i les eines que la empresa posa a l'abast dels diferents departaments.

Aquesta acció es desenvolupa sota el concepte de la realitat-ficció, o sigui els participants de la convenció creuran des del principi que realment es tracte d'un servei més de l'hotel, un equip d'animació que s'encarrega de muntar activitats i animacions per els hostes de l'Hotel. Serà pero en l'evolució de l'acció que descubriràn que realment es tractava d'una companyia de teatre.

Els personatges mantenen una relació interna molt estreta que desemboca en un seguit de situacions còmiques.

Les activitats quer es poden realitzar son molt diverses, passant per les auténtiques que es realitzen en un Hotel fins arribar a les activitats personalitzades per l'ocasió i ambientades en el contexte, com per exemple:

La Gran Noche del Arte. "Que grande es el Cine".
Gran Festival de la Canción Ligera.
Juegos reunidos.
Tele News
La Estrella eres Tú. Culebrón televisiu a càrrec dels participants.

En el seu programa l'equip d'animació també contempla una sèrie d'actuacions contractades per ells mateixos amb artistes de talla internacional:

Actuació A: Valerio Longoria. Cantant de 3ª Regional d'envelats. Va debutar molt jove al "Teatro Chino de Manolita Chen".

Actuació B: Ignoranta Del Rio. Suposada mentalista. Tarot, mans, pedres, etc.. Surt a anuncis del canal 25 (tant de videncia com dels altres, ja que hi som...). Suposada mentalista privada d'Anna Botella, Antonio Banderas, Baltasar Garzon...

Actuació C: Kenny Vel. Llançador de ganivets. Inventor del conegut llançament "Boomerang". Primer cop que actuarà en públic (es un descobriment del cap, que rebrà una bona comissió).

Actuació D: Katirita Agnesova: Patinadora sobre gel vinguda directament des de Ucraïna. Demostració de patinatge sobre gel amb ulls tapats, passar cercle de foc, salts mortals...

El conjunt de les activitats i el "leit motiv" s'adaptarà en qualsevol cas a les necessitats del grup.

PERSONATGES:
Rosa del Morral:
Típica animadora estúpidament feliç. Sempre està de bon humor i es molt positiva: de qualsevol desastre en fa una cosa agradable. Fa molts anys que treballa com animadora turística i dos anys que ho fa en aquest hotel. L'any passat va tenir una relació "tormentosa" amb el cap d'animadors de la que encara no s'ha recuperat. Tremendament gelosa. Histèrica i histriònica quan pateix un dels seus freqüents atacs de gelos histèrics. Mare i esposa frustrada. Li agrada estar guapa, va maquillada i adornada amb petits "detallets" de bijuteria.

Cuca Tubella:
Llicenciada en Turisme (aquest any) també te el títol de monitora de natació. Esportista, fa vida sana. Freqüenta les botigues de medicina alternativa, fa dietes natural, shiatsu, reiki i Ioga. Va al psicòleg des de que els seus pares es van separar als 12 anys. Molt pijilla, però molt!. Tot li sembla una cutrada i una horterada. Molta mala folla. De fet fa aquesta feina per distreure's ja que econòmicament no li cal. Primer any que treballa al hotel.

José Tamayo:
Es el cap d'animació. Ja fa molts anys que treballa al hotel, Primer com botones, després a manteniment, cuina, cambrer, recepcionista, bugaderia, pàrking, i finalment ha trobat ell lloc on pot estar mes "escaquejat" menjar i veure sense control i veure "titis" tot el dia. Abans d'anar a parar al hotel havia fet tot tipus de feines, des de xerraire de fira fins a venedor de cotxes de segona mà. Sempre va fent amb paciència i no perd l'oportunitat per tirar-li els tejos a la primera que es presenta. De fet s'ho menja tot. Va tenir un "rollet" amb la Rosa l'estiu passat (com cada any, l'animadora passa per la pedra...) i ara, evidentment, no para de treballar-se a la Cuca. Casat amb tres fills. A la seva dona no la coneix ningú, en canvi ell es molt conegut als bars i locals de la zona.

Joan Orteu:
Ha arribat procedent d'una empresa de treball temporal per substituir a un monitor que ha fallat a última hora. Ve directament de la Garrotxa d'on es el primer cop que surt. No te professió definida però aquest estiu va fer un curset de l'INEM per fer de monitor de colònies. Ha fet pràctiques aquest estiu amb una escola de disminuïts. El seu cervell treballa amb uns segons de retard, però es molt bona persona, noble, d'aquells d'abans. El que més li agrada es atipar-se i al·lucina amb tot.

ACTORS:
4

CARACTERÍSTIQUES:
ACCIÓ TEATRAL D'INTERIOR I D'EXTERIOR DE CONTINUÏTAT.

UBICACIÓ:
Hotel on es realitza una convenció d'empresa de varis dies de durada.

NECESSITATS:
Lloc per canviar-se amb miralls i aigua corrent.
Espai (magatzem/habitació) per guardar el material necessari.                  

ET RECOMANEM ...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Equip animació hotel

Paròdia d'un equip d'animació d'Hotel. A partir de la idea de la formació d'un equip d'animació d'hotel es pot desenvolupar tot un programa d'activitats i animacions personalitzades i adaptades als...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Oktoberfest

Oktoberfest

La traducció d'Oktoberfest es Festival d'Octubre i es tracte d'una celebració que es porta a terme entre els mesos de setembre i octubre a la ciutat bàvara de Munic...

Llegir-ne més...

MISCELANIA

Producció tècnica i artística

Desde la nostre experiència en el muntatge i producció d'esdeveniments de tota mena volem oferir també el nostre personal especialitzat en producció, ja sigui tècnica o bé artística, persones amb...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de risoteràpia

DESCRIPCIÓ: Quan riem el cos posa en moviment més de 400 músculs i segrega endorfines que afecten a la percepció del dolor, l'estat d'ànim, els cicles de la son i...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.