el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

Frank S'tudio

franks_studio2
franks_studio4
franks_studio7
franks_studio3
franks_studio6
franks_studio1
franks_studio9
franks_studio5
franks_studio8

CARACTERÍSTIQUES:
ACCIÓ TEATRAL D'INTERIOR. ESPECTACLE DE TEATRE AL CARRER. (Performance estàtica).

UBICACIÓ
Inauguracions - Coffe-Break – Work-Shop – Campanyes de Centres Comercials - Celebracions diverses

SINOPSI:
Aquesta acció representa l´estrafolari món dels creadors estètics multidisciplinars capaços de fer servir qualsevol llenguatge artístic (encara que no el dominin) per donar sortida a la seva desbordant creativitat.
El nostre convidat es en Frank William. Company de party's de l'Andy Warhol, Franky ve disposat a ser la "star" indiscutible de la festa. Per catalitzar tota aquesta energia en Franky s'acompanya d'en Roberto Williams Gore (el seu inseparable fotògraf ) i de la Bethy The Pink (maquilladora). Tots tres ens faran viure una Jam-party-house-vip inolvidable.
La idea central d'aquest Happening artístic és la de trobar entre el públic els models exclusius que es convertiran en Super-Tops-Franky-Models . La Betty prepararà el públic per a la camera (cabell, maquillatge, vestuari...), el Frank composa les escenes "New Gran Velvet" i el Robert les fotografía.
L'equip d'en Franky anirà formant el que constituirà l´exposició "La Gran Velvet: Any Cero" amb tot el material fotogràfic obtingut.
En Frank te vàries i conegudes obsessions: les fotos de grup d'alta energia, les de parelles ocasionals i els retrats de grans personalitats amagades darrera el públic . En Franky, per agrair la col·laboració dels "models ocasionals" els oferirà el seu famós còctel "Franky's on the rocks-nigth" veritable sabor de la nit glamorosa.

L'acció Frank S'tudio es una festa, on els personatges són l'atractiu principal. Es tracte de crear en qualsevol lloc i a qualsevol hora una situació divertida i sorprenent. Un dels recursos del muntatge es realitzar unes fotos artístiques instantáneas al públic assistent.
El més interessant del muntatge es la situació agradable, alegre i distesa que es general.

ACTORS:
4

NECESSITATS:
Lloc per canviar-se amb miralls i aigua corrent.
Presa de corrent a prop del lloc d'actuació.

ET RECOMANEM ...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Cantant d'òpera

Cantant d'òpera

Una cantant d'òpera es troba realitzant els últims assajos per al seu gran debut en el Teatre de l'Òpera de Roma. Acompanyada del seu inseparable gramòfon, anirà provan 'in crescendo'...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de màgia

Taller de màgia

Taller de iniciació a la màgia on cada participant rebreà tot el material necessari. Acompanayt d’una documentació composta per 8 unitats didàctiques que expliquen diferents jocs en els qualss es...

Llegir-ne més...

CIRC

Circ Delicies

Som altura, diversió i calma. Som síntesi i fusió. Dibuixem en l'aire. Volem i fem volar. La nostra experiència prové de l'interès i la dedicació en les arts circenses amb un...

Llegir-ne més...

MÀGIA

Magic Gonzalo GR

Gonzalo Rodríguez, conegut artísticament com GR i també com 'Creador d'Il·lusions' degut a la seva gran capacitat per a il·lusionar als altres, fa la seva estel·lar aparició pels volts del...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.