el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

Cunyades Barrachina

cunyades_barrachina5
cunyades_barrachina3
cunyades_barrachina4
cunyades_barrachina1

CARACTERÍSTIQUES:
ACCIÓ TEATRAL D'INTERIOR, (possibilitat d'adaptació a l'exterior)

UBICACIÓ:
Aperitius – Coffe breaks – Inauguracions – Celebracions diverses – Campanyes Centres Comercials.

SINOPSI:
Les "Cunyades Barrachina" son unes senyores estupendes d'edat molt difícil de definir i molt mudades que es dediquen a passejar-se per tots els "vernissatges" i inauguracions on saben que hi ha alguna cosa per picar i gent important. Les "Cunyades Barrachina"  són  el màxim exponent de la "grasia i el salero", mescla entre el Mediterrani i el Guadalquivir, amb detalls sociolingüístics d'una població de Teruel anomenada La Puebla de Híjar. Son les típiques "tietes marujes" escandaloses que sempre tenen alguna a dir (sempre estan molt ben informades sobre el tema que es tracta a l’acte),  reconeixen a famosos entre els convidats, a veïnes, i fins i tot intenten lligar amb els "xicots benplantats" que troben. "Les cunyades Barrachina" son dones solteres que saben gaudir de la vida, amb molt bon humor i amb ganes de fer passar una bona estona als qui les envolten. La seva aparició en aperitius , inauguracions i coffe breaks crea un ambient distés , divertit i ple de situacions còmiques que es provocaran quan les “Cunyades Barrachina “ es relacionin amb els convidats.

PERSONATGES:
Dolors Barrachina. Gran seguidora de la sèrie televisiva “ Las Chicas de oro”, hom diria que es tracta d´una de les actrius que la interpretava. És la líder del grup, decideix on han d'anar i gaudeix enormement quan apareix una càmara de fotos, de vídeo o de televisió.
Maria Barrachina. La germana gran de la Dolors és tot un cas. Una mica sorda, no veu massa bé i ensopega amb tothom. De fet la Maria no sortiria de casa si no fos perquè la Dolors se l´estima molt i li fa pena deixar-la sola. És capaç de posar-se a ballar en qualsevol situació.
Carmen Montornés. Cunyada de la Maria i la Dolors. Porta molts anys a Catalunya encara que va néixer a Dos hermanas, encara manté cert accent del seu poble barrejat amb el català que li agrada molt parlar, bé el cert és que li agrada parlar encara que sigui en xino. Sempre troba amistats noves i convida als assistents a visitar-les a la seva casa a la muntanya.

ACTORS:
3

NECESSITATS:
Lloc per canviar-se amb miralls i aigua corrent.

ET RECOMANEM ...

MISCELANIA

Producció tècnica i artística

Desde la nostre experiència en el muntatge i producció d'esdeveniments de tota mena volem oferir també el nostre personal especialitzat en producció, ja sigui tècnica o bé artística, persones amb...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Equip animació hotel

Paròdia d'un equip d'animació d'Hotel. A partir de la idea de la formació d'un equip d'animació d'hotel es pot desenvolupar tot un programa d'activitats i animacions personalitzades i adaptades als...

Llegir-ne més...

MISCELANIA

SONORITZACIONS

Equip de so Produccions El Gran Mogol disposa d'equips de só per cobrir petits esdeveniments i celebracions. En el servei s'inclou e transport, el muntatge i el tècnic.

Llegir-ne més...

TEATRE

Escapade Theatre Company

"Dinner for one" La companyia ESCAPADE THEATRE COMPANY, seguint la línia de teatre visual i gestual que la caracteritza, torna a presentar, com ja ha fet en altres ocasions, una obra...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.