el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

Família Quiñones

familia_quinones1
familia_quinones3
familia_quinones2
familia_quinones4

CARACTERÍSTIQUES:
ACCIÓ TEATRAL DE CONTINUÏTAT(adaptable al format de carrer i itinerant)

UBICACIÓ:
Acció multi-adaptable per la seva versatilitat i flexibilitat.
Acció fil conductor d'una convenció d'empresa.
Campanyes comercials, (animació itinerant).

SINOPSI:
La Família Quiñones, es una família molt peculiar que ens recorda a la famosa família Ulises, formada per un matrimoni d'uns 50 anys i els seus dos fills, un noi i una noia. Aquesta família es l'estructura perfecta per a realitzar una animació teatral, sigui quin sigui l'objectiu o la ubicació dins de l'acte en el qual hi participen. I es així, per que aquesta Família es capaç de conduir una reunió de treball, amb esporàdiques intervencions, (ressaltant i donant importància a certs moments prèviament pactats amb l'organització), o bé realitzar una campanya comercial itinerant ja que conten amb un SEAT 1500 de l'any 1962 que va equipat amb un equip de megafonía de cotxe.
La Família Quiñones es la autèntica imatge d'una família que funciona, ben estructurada, es l'exemple a seguir per formar una societat prospera i feliç.

PERSONATGES:
Juan Quiñones.
El pare. Es venedor de maquinaria agrícola a la província de Teruel. Es presenta com el millor venedor del món explicant els seus trucs i tàctiques. Sempre actua com si l'haguessin convidat i s'entrega al màxim als esdeveniments. Es molt orgullós, i intenta amagar de forma molt poc encertada els seus humils orígens i la seva incultura.

Mercedes Lafarga.
La mare. Es humil i treballadora. Mestressa de casa que durant tota la s'ha dedicat a servir als demés. Es per això que no pot evitar preocupar-se per els detalls de la decoració, del menjar i del benestar de tothom. S'emociona amb facilitat i està encantada amb la idea de formar part de les celebracions, s'entrega al màxim a elles.

Alvarito Quiñones.
El fill. Es un tant mandrós i despistat. Les seves maneres son un tant dubtoses, incomoden a la mare que li crida contínuament l'atenció.

Merceditas Quiñones.
La filla. Es guapa, femenina i inculta. No ha acabat els seus estudis i a la edat de 23 anys només pensa en trobar un bon marit ric per que li regali vestits cars i la porti a sopar. Molt capritxosa i consentida vesteix de manera molt cridanera i filtrada entre els assistents de forma bastant descarada.

ACTORS:
4

NECESSITATS:
Lloc per canviar-se amb miralls i aigua corrent.
Itinerari marcat per el poble o ciutat. (En el cas d'itinerància).

NOTA:
Depenent del format de l'acció, una versió de l'espectacle inclou un SEAT 1500 de l'any 1962 de color negre.

ET RECOMANEM ...

PRODUCCIONS

Coreografies verticals

CARACTERÍSTIQUES: Espectacle de gran format. UBICACIÓ: Inauguracions edificis, sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius. SINOPSI: Es tracte d'un...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Els científics

Els científics

Amb l'excusa de que un nou virus s'ha instal.lat en el lloc de l'event fan aparició un equip de científics bacteorològics que seran els encarregats primer de descobrir si aquest...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Família hindú

CARACTERÍSTIQUES: Acció teatral d'exterior i interior. Espectacle de teatre d'animació itinerant. UBICACIÓ: Coffe-Breaks, Jornades de Portes Obertes, Inauguracions, Campanyaes Centres Comercials, Festes puntuals, Festes Majors,...

Llegir-ne més...

TEATRE FAMILIAR

Teatre Po

Petit Circ de Lluna Plena L'Espagueti i en Llollo són dos pallassos que viatgen amb el seu espectacle d'una ciutat a l'altra. Carregats amb el seu bagul fan una parada per...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.