el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

Que fem

06_quefem
03_quefem
04_quefem
12_quefem
10_quefem
07_quefem
08_quefem
11_quefem
02_quefem
05_quefem
01_quefem
09_quefem

Produccions El Gran Mogol crea, dissenya i executa tot tipus d'intervencions artístiques relacionades amb el mon de l'espectacle dirigides a actes i events d'empresa, socials i institucionals. Treballem amb les diferents disciplines que pertanyen a aquest món tant complex: el teatre, l'animació, el circ, la màgia, la dansa, la música i les performances.

Utilitzem cadascuna d'elles per construïr les diferents accions que proposarem als nostres clients. Cada acte o event es diferent i també serà diferent la empresa que decideix organitzar-lo, es per això que disposant de molts recursos podrem satisfer les diferents necessitats.

Des de l'acte més senzill fins a la presentació més complicada, passant per els plans de comunicació o el llençament d'un nou producte, la nostre feina esdevindrà una eina útil inclosa en els plans de l'organitzador.

Des d'una Jornada de Portes Obertes al Viatge d'incentius d'una Multinacional, la part lúdica també la tenim present en les nostres accions.

En definitiva, ajudar a comunicar, ajudar a vendre el producte, intentar crear situacions més entenedores i pràctiques, crear cohesió en els equips, facilitar el llenguatge en les dinàmiques de grup, entretenir i sobretot fer-ho passar bé i fer riure!

ET RECOMANEM ...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de pintura

Qualsevol funció que realitzem a la vida ha de ser entesa dintre d'una xarxa, en la que depenem de nosaltres mateixos, però també dels moviments d'aquells que formen part...

Llegir-ne més...

PRODUCCIONS

Percussió bidons

CARACTERÍSTIQUES: Acció de gran format. UBICACIÓ: Inauguracions edificis, sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius. SINOPSI: Acció de...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

És el nostre temps

Com recuperar el temps perdut Hi ha moltes teories que diuen que el secret és dominar el temps: cada dia, cada hora, cada segon.

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de màgia

Taller de màgia

Taller de iniciació a la màgia on cada participant rebreà tot el material necessari. Acompanayt d’una documentació composta per 8 unitats didàctiques que expliquen diferents jocs en els qualss es...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.