el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

Rodatge pel·lícula

rodatge-pelicula-3
rodatge-pelicula-8
rodatge-pelicula-2
rodatge-pelicula-4
rodatge-pelicula-6
rodatge-pelicula-1
rodatge-pelicula-7
rodatge-pelicula-5

Es tracta de reproduir fidelment el rodatge d'una pel·lícula amb tot el que això comporta: equipament tècnic, muntatge, assajos, extres, proves... Com a tot bon rodatge, ens trobarem amb els caràcters I personatges típics d´aquest mon. Des de les manies del director, passant per la meticulositat obsesiva del director de fotografia, els dubtes existencials dels protagonistes, els problemes per fer quadrar els números del productor, l´energia desmesurada de l´ajudant de direcció i la vida frenética que duen tots aquells que treballen en el mon del cinema . De fet , totes les relacions que es crearan entre els personatges seran, juntament amb el desenvolupament del guió, els dos motors que hauran de provocar la curiositat de les persones que vegin el rodatge des de fora.

L'equip durà la mateixa vida que portaria si realment estés realitzant una producció cinematogràfica: horaris per menjar , descansos on els actors (amb el mateix vestuari del rodatge) aprofitaran per anar de compres, reivindicacions sindicals, relacions extra-matrimonials; en definitiva 'la vida misma...'

En certes escenes caldrà la presencia d´ extres per poder dur a terme l'acció, extres que es contractaran entre el públic assistent. Aquests extres tindran l'honor de poder treballar amb el gran director Olivier Beaumont. Les escenes es rodaran en tomes d'exterior i d'interior.

L´últim dia de rodatge es rodarà l´escena principal de la pel·lícula. Es el moment adecuat per realitzar els actes de comunicació de la marca i les celebracións necessàries aprofitant la presència dels extres. Es pot acabar el rodatge amb una gran xocolatada per a tots els assistents.

SINOPSI DE LA PEL·LÍCULA "UN TRABAJO PARA MAX"

Una coneguda banda de comerciants il·legals, dirigida per Morticia Laville roba una quantitat important d´urani enriquit en una planta de residus radioactius de Slava, a la zona dels Balcans. Aquesta banda pretén portar el material furtat fins els E.E.U.U. per amenaçar al govern d´aquest país i posar en perill la seguretat i l´ordre mundial. Per impedir que això arribi a succeir, els serveis secrets europeus han posat en funcionament un ampli dispositiu per interceptar-los. Després de moltes hores de reunions, arriben a la conclusió que el lloc idoni per atrapar-los és l´aeroport del Prat, on els traficants estan obligats a fer enllaç de vol. Però quan sembla que estan a punt de detenir-los, aquests aconsegueixen escapar.

Els integrants del "comando", originaris de la regió dels Balcans, no coneixen en absolut el lloc on han anat a parar (el Prat) és per això que en la seva fugida arriben, per atzar, a l'Hospitalet on, altre cop per coses del destí, s´espatlla el cotxe que condueixen just enfront del centre comercial "MAX CENTER". Perseguits per la policia decideixen entrar al centre per intentar forçar una negociació amb les forces de seguretat.

La "banda" amenaçarà a les forces de l´ordre dient que obrirà la maleta amb material altament radioactiu si no se'ls proporciona una sortida ràpida i directa del país cap a un paradís fiscal.

És en aquest moment de l´acció quan les forces de seguretat decideixen sol·licitar els serveis de Max, el super-agent europeu. És evident que donada la magnitud del cas, ens trobem davant d'"Un trabajo para Max".

Max farà servir mil trucs i artilugis fins aconseguir desarticular la "banda" i recuperar la suposada maleta radioactiva. Però la seva sorpresa serà trobar-se amb la seva enemiga aferrima darrera la banda de traficants, Morticia Laville. Per sort en Max tindrà la ajuda d ´una persona anònima que fortuïtament tindrà en les seves mans la solució d´aquesta delicada situació. Quan sembla que en Max té tots els asos en les seves mans per acabar amb Morticia, la fortuna farà que ella pugui escapar , deixant oberta aquesta pugna entre el super – agent i la malvadissima Morticia.

CARACTERÍSTIQUES:
ACCIÓ TEATRAL DE GRAN FORMAT.
ESPECTACLE DE TEATRE AL CARRER.

UBICACIÓ:
Centres Comercials – Festivals – Festes Majors.
PERSONATGES:
Director
Operador càmara
Aj. Direcció
Tècnic il·luminació
Tècnic só
Maquilladora/vestuari
Productor
1 ajudant de producció
4 Actors
1 Actriu
1 Actor especialista.

ACTORS:
15

NECESSITATS:
Espai gran per a camerins amb serveis i aigua corrent. Disponibilitat d'espai obert per a colocar-hi els diferents vehicles necessàris per el rodatge, motorhome-camerino, camió material il.luminació, furgoneta vestuari, furgoneta decoració.

ET RECOMANEM ...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de risoteràpia

DESCRIPCIÓ: Quan riem el cos posa en moviment més de 400 músculs i segrega endorfines que afecten a la percepció del dolor, l'estat d'ànim, els cicles de la son i...

Llegir-ne més...

PRODUCCIONS

Performance dansa/visuals

Acció indoor on es barrejen tres elements essencials, la música, les imatges projectades i la dansa. Tota la acció es desenvolupa en interior i arranca a partir de la intervenció...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de teatre

DESCRIPCIÓ: El teatre és divertiment, un joc i treball d'equip. És també una eina pel desenvolupament integral de la persona, doncs, entren en moviment tant cos, com la veu, la...

Llegir-ne més...

MISCELANIA

Festa de l'escuma

Activitat programable nomes durant els mesos d'estiu. Un bon bany d'escuma i l'oportunitat de jugar i gaudir amb els amics a la plaça o al carrer. El bany d'escuma s'ha...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.