el gran mogol

01 quisom h

linia

02 teatreanimacio h

linia

03 produccions h

linia

04 audiovisuals h

linia

05 actempreses h

linia

06 espectacles h

linia

07 miscelania h

linia

08 ultimahora h
linia

contacte
linia

 • Portada7
 • Portada15
 • Portada2
 • Portada9
 • Portada6
 • Portada4
 • Portada14
 • Portada3
 • Portada5
 • Portada8
 • Portada11
 • Portada10
 • Portada13
 • Portada1
 • Portada16
 • Portada12

ACTIVITATS PER EMPRESES

De vegades per generar bones dinàmiques de funcionament i comunicació es necessàri oferir moments lúdics, de competició i enginy. Dinàmiques que ajudaràn al grup a desencallar possibles entrebancs o bé dinàmiques que ens ajudaràn a entendre noves eines per a fer més fluida la comunicació interna. L'activitat física per formar equip, per ajudar a conèixer als companys de feina, per entendre millor les relacions internes, per a fer el dia a dia una mica més entenedor i profitós.

Activitats indoor i outdoor, activitats basades en la estratégia i la creativitat o bé activitats basades en la organització de l'equip, de l'estratègia a seguir i de la solidaritat.

Tot aquest tipus d'activitats xempre estan dirigides per personal especialitzat i recolzades per actors que desenvolupen una tasca d'animació teatral molt important per que els grups arribin a participar i entendre els objectius de la pròpia activitat.

Taller de pintura

taller-de-pintura-10
taller-de-pintura-13
taller-de-pintura-8
taller-depintura-4
taller-depintura-6
taller-de-pintura-11
taller-de-pintura-1
taller-de-pintura-nens-1
taller-depintura-5
taller-de-pintura-nens-2
taller-de-pintura-12
taller-de-pintura-7
taller-de-pintura-2
taller-de-pintura-3
taller-depintura-9

Qualsevol funció que realitzem a la vida ha de ser entesa dintre d'una xarxa, en la que depenem de nosaltres mateixos, però també dels moviments d'aquells que formen part de la nostra xarxa. Treballar en equip no és un esclavatge, és la garantia de portar a terme uns objectius. Entendre aquest principi és necessari per formar part d'un projecte; cadascú de nosaltres és una peça fonamental de la que depén el bon funcionament de la màquina.

Els colors tenen la capacitat de calmar, inspirar, excitar, equilibrar o alterar les nostres percepcions, i això els ha portat a considerar-los com a terapèutics en si mateixos. Cada color emet unes vibracions característiques que produeixen efectes diferents.

Taller de teatre

DESCRIPCIÓ:
El teatre és divertiment, un joc i treball d'equip. És també una eina pel desenvolupament integral de la persona, doncs, entren en moviment tant cos, com la veu, la imaginació o la pròpia creativitat i l'espai on es porta a terme l'acció. El teatre és un mitjà de transformació personal, social i de l'espai. Jugant a ser una altra persona en situacions imaginàries, posem en moviment emocions i idees autèntiques i millorem el nostre autoconeixement. En aquest taller es creará un personatge a partir de les característiques de cada persona i se'ls asignararà un rol. A partir del rol treballarem situacions en les quals els personatges s'interelacionen moguts per un conflicte i n'han de buscar una resolució. Transformarem el nostre cos amb vestuari, trasnformarem l'espai amb escenografies senzilles que recolzaran les escenes creades. Totes elles seran creades sobre temes comuns que poden ser te relacionats entre sí.

OBJECTIUS:
ball en equip, assignació de funcions dins de l'equip, desenvolupar la confiança i la complicitat amb els altres, perdre la por al ridícul, utilitzar la paraula en públic, control del cos dins l'espai, expressió desde les emocions, donar sortida a la pròpia creativitat, idear – desenvolupar- executar en un projecte.

METODOLOGIA:
Activitat indoor i outdoor. Es treballa en subgrups en moviment. Totes les escenes es presenten davant el grup complet i es comenten un cop acabades. En funció dels temes i situacions s'interalacionen les diferents escenes. Posada en comú de conclusions i de l'aprenentatge realitzat.

DURADA:
Taller de 3 hores repartides de la següent manera: 1 hora de dinámica de grup, creació del personatge i exposició del treball a realitzar en subgrups. 1 hora de treball en subgrups. 1 hora de presentació de les escenes, comentari i posada en comú de les conclusions.

Taller de màgia

tallerdemagia1g
tallerdemagia3
tallerdemagia2

Taller de iniciació a la màgia on cada participant rebreà tot el material necessari. Acompanayt d’una documentació composta per 8 unitats didàctiques que expliquen diferents jocs en els qualss es descobrirà una eina útil i deivertida que podrà emprar tant en l’àmbit professional com en el de la vida quotidiana.

Les fitxes donaran la possibilitat de fer jocs de màgia de gran facilitat i que es basen en secrets molt ingeniosos i simples. Per a la realtizació del trucs, Els no es requereix cap tipus d’habilitat especial i qualsevol persona pot presentar-los en públic sense necessitat de durs entrenaments o assajos.

tallerdemagia1p

OBJETIUS: L’aprenentatge d’aquests jocs de màgia i poder-los presentar davant d’un públic molt divers, permet potenciar les realcions personals, professionals i humananes a aquell qui els realitza.

METODOLOGIA:.Activitat indoor.

Previa introducció sobre al ètica dels mags i els objectius del taller, el mag presenta un joc. Després dóna pas a les explicacions tècniques i psicològiques del joc. Al finalitzar els jocs, els participants que ho desitgin presentaran el joc que més prefereixin davant els companys de grup.

El grups de treball són de entre 15 i 20 personas màxim.

DURACIÓN: 3 hores


Taller de risoteràpia

DESCRIPCIÓ:
Quan riem el cos posa en moviment més de 400 músculs i segrega endorfines que afecten a la percepció del dolor, l'estat d'ànim, els cicles de la son i les emocions. Amb el riure eliminem bloqueigs i tensions i millorem l'estat general de la persona. El riure és l'únic gest que ens diferencia de la resta d'éssers vius, és un atribut exclusivament humà. Podem dir que quan riem exercitem una de les coses que ens fan éssers únics sobre el planeta. Els infants riuen molt, i a mesura que anem creixent anem perdent aquesta facultat. Retrobem, doncs, aquest nen interior ingenu i espontani, i deixem que ens guii, que jugui i que s'expressi. Veurem com aquella por tan gran a fer el ridícul és un tresor que fa riure a tothom. Ens permetrem el luxe de fracassar i així entendre que el fracàs no és el final sino el principi d'alguna cosa nova.

Algú va dir una vegada: "Intenta fer riure i fracassaràs. Fracassa i faràs riure"

OBJECTIUS:
Aprendre a riure d'un mateix, perdre la por al ridícul, exposar-se a la mirada dels altres, desenvolupar positivament la pròpia comicitat, provocar emocions, sentiments i sensacions en els altres, perdre la por al fracàs i al risc.

METODOLOGIA:
Activitat indoor. Es realitza en grups d'entre 15 i 20 persones màxim. Es treballa en moviment i transformem el nostre cos i vestuari.

DURADA:
1.30 hores

Taller de percussió

taller-percussio-4
taller-percussio-3
Taller-percussio-1
Taller-percussio-2
taller-percussio-5

La percussió és un dels mitjans de comunicació i expressió més antics que existeix. El ritme forma part de la vida: els batecs del cor, la respiració, el caminar, els moviments dels astres... En els darrers anys, al mateix temps que la tecnologia va avançant i els aparells electrònics ens allunyen de la nostra essència, l'ésser humà cada cop té més necessitat de retrovar-se amb les seves arrels. Els seus orígens. Tocant un tambor ens apropem una mica més a d'altres cultures. D'aquesta manera ens serà més fàcil fluir i poder portar un bon ritme a la vida quotidiana, al temps que enfortim patrons de conducta i deixem brollar els potencials de cada persona. Expressarem de maneres diferents el que tenim més endins. Aprendrem a escoltar, amb els ulls oberts o tancats.

OBJECTIUS:
La comunicació i el diàleg, capacitat d'escoltar, la interrelació dins d'un grup, concentració, l'autoestima.

METODOLOGIA:
Els tambors parlen. Primer aprendrem a cantar un ritme tot imitant el so dels diferents instruments, amb la finalitat d'interioritzar-lo. Ens acompanyarem amb percussió corporal. Després amb el tambor tocarem allò que hem après. Parades... Preguntes i respostes...

En funció de les edats trobarem els exercicis més adequats a cada grup, i sempre assaborint el procés, com un joc, on és més important el camí que el resultat obtingut.

DURADA:
La durada dels tallers i el nombre de sessions s'adaptaran a les característiques de l'event.

 

Prev Next

TEATRE FAMILIAR

The Wonderful Life

Un ESPECTACLE DE TEATRE AL CARRER que es diu: "JORDI CABALLÉ LO VISITANT", HISTÒRIES MEDIEVALS, CORTESANES I CAVALLERESQUES, AMB CLAU D'HUMOR. Jordi CABALLÉ és un cavaller trastocat per aconteixements passats. Un personatge...

Llegir-ne més...

MÀGIA

Magic Gonzalo GR

Gonzalo Rodríguez, conegut artísticament com GR i també com 'Creador d'Il·lusions' degut a la seva gran capacitat per a il·lusionar als altres, fa la seva estel·lar aparició pels volts del...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Equip animació hotel

Paròdia d'un equip d'animació d'Hotel. A partir de la idea de la formació d'un equip d'animació d'hotel es pot desenvolupar tot un programa d'activitats i animacions personalitzades i adaptades als...

Llegir-ne més...

PERFORMANCE / TEATRE DE CARRER

Polizon Teatre

Polizón Teatre es un col.lectiu d'artistes multidisciplinars que dominen a la perfecció les tècniques del teatre de carrer, coneixen bé el món del circ i es mouen amb tota la...

Llegir-ne més...

MISCELANIA

SONORITZACIONS

Equip de so Produccions El Gran Mogol disposa d'equips de só per cobrir petits esdeveniments i celebracions. En el servei s'inclou e transport, el muntatge i el tècnic.

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Oktoberfest

Oktoberfest

La traducció d'Oktoberfest es Festival d'Octubre i es tracte d'una celebració que es porta a terme entre els mesos de setembre i octubre a la ciutat bàvara de Munic...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Els mariners

Els mariners

Una 'troupe' de Mariners d'aigua salada dirigits per dos vells llops de Mar, el Capità Velerito y l'altre Capità Bergantí apareixen en el lloc d'actuació organitzant un gran 'terravestall'. El...

Llegir-ne més...

PERFORMANCE / TEATRE DE CARRER

Paloq'sea

Vam sorgir com a grup estructurat a la ciutat de Pereira (Colòmbia) l'any 1987, amb la intenció de forjar un llenguatge propi a partir de les experiències individuals en el...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Dummies

CARACTERÍSTIQUES: Acció de teatre d'animació multi adaptable, estàtica i itinerant. UBICACIÓ: Fires, Salons de l'Automòbil, Exposicions permanents de cotxes, Jornades de seguretat. Promocions de marques.Llençament...

Llegir-ne més...

AUDIOVISUALS

Videos presentacions

Crear un bon video per una presentació es vital per que aquesta tingui l'èxit necessàri. Des de Produccions El Gran Mogol ens hem especialitzat a trobar els personatges idonis...

Llegir-ne més...

PRODUCCIONS

Coreografies verticals

CARACTERÍSTIQUES: Espectacle de gran format. UBICACIÓ: Inauguracions edificis, sopars multitudinaris en espais singulars, pabellons fira, palaus de congressos, teatres, museus, pabellons esportius. SINOPSI: Es tracte d'un...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Neptú i el seu sèquit marí

Neptú i el seu sèquit marí

CARACTERÍSTIQUES: Espectacle d'animació teatral itinerant. Interior i exterior. UBICACIÓ: Inauguracions, Centres Comercials, Campanyes Comercials, Festes Majors, Fires. SINOPSI: Es tracta d'una...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de teatre

DESCRIPCIÓ: El teatre és divertiment, un joc i treball d'equip. És també una eina pel desenvolupament integral de la persona, doncs, entren en moviment tant cos, com la veu, la...

Llegir-ne més...

PRODUCCIONS

Performance dansa/visuals

Acció indoor on es barrejen tres elements essencials, la música, les imatges projectades i la dansa. Tota la acció es desenvolupa en interior i arranca a partir de la intervenció...

Llegir-ne més...

ACTIVITATS PER EMPRESES

Taller de màgia

Taller de màgia

Taller de iniciació a la màgia on cada participant rebreà tot el material necessari. Acompanayt d’una documentació composta per 8 unitats didàctiques que expliquen diferents jocs en els qualss es...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Personatges històrics

CARACTERÍSTIQUES: Accions multi adaptables per a qualsevol situació. UBICACIÓ: Reunions, Llençaments de Producte, Presentacions, Inauguracions, Coffe-Breaks, Transfers, Jornades de Portes Obertes, Fires. ...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Cunyades Barrachina

CARACTERÍSTIQUES: ACCIÓ TEATRAL D'INTERIOR, (possibilitat d'adaptació a l'exterior) UBICACIÓ: Aperitius – Coffe breaks – Inauguracions – Celebracions diverses – Campanyes Centres Comercials. SINOPSI: Les "Cunyades Barrachina" son...

Llegir-ne més...

TEATRE FAMILIAR

Més Tumàcat

Més Tumàcat

Els més tumàcat ens hem proposat acabar amb l'avorriment del món. Per aquest motiu hem fet un beuratge fantàstic. Hi hem afegit imaginació, globus gegants, danses d'animació i músiques de...

Llegir-ne més...

TEATRE D'ANIMACIÓ

Policies i dolent

CARACTERÍSTIQUES: Performance-acció teatral multi-adaptable. UBICACIÓ: Indoor, reunions, plenaris. SINOPSI: L'acció es crea inicialment per a fer referència a un canvi imminent...

Llegir-ne més...

TEATRE

Escapade Theatre Company

"Dinner for one" La companyia ESCAPADE THEATRE COMPANY, seguint la línia de teatre visual i gestual que la caracteritza, torna a presentar, com ja ha fet en altres ocasions, una obra...

Llegir-ne més...

SEGUEIX-NOS A     BlogguertwitterfacebooklinkedinYoutubeskype
liniesDreta

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

liniesDreta
liniesDreta

els altres gitanosliniesDreta